Why adventure?

Ne simțim cel mai bine cu ghiozdanul în spate, cu bocancii în picioare, în orașe nemaivăzute, explorând posibilitățile lumii. Lumea se schimbă, iar noi vrem să vedem această schimbare. Lumea vrea să ne cunoască, iar noi vrem să pășim spre ea. Lumea este a noastră, iar noi vrem să o (ne) descoperim. Aventura pentru noi nu este o vacanță, ci o autoprovocare, un mod de a simți libertatea, de a simți că profităm de oportunitățile pe care viața ni le înaintează. Știm că nu suntem singurii, așa că am decis să ne transformăm visele proprii în obiective și pentru alții care vor să se cunoască mai bine, cunoscându-i pe oamenii și lucrurile care merită cunoscute.

Viziune

Hărțile au limite pentru a păși peste ele. Dorim explorarea acestei planete minunate, prin descoperirea de noi locuri și senzații. Pasiunea reală de a călători poate fi prin aventuri autentice și sustenabile. Vrem să oferim alternative la deplasările clasice, prin experiențe de viață unice!

Principii

Ne ghidăm după o serie de valori și principii care ne caracterizează și prin care vrem să promovăm un stil de lucru și de viață sănătos și durabil

    • Servicii și produse inovative
    • Integritate și transparență în relația cu clienții
    • Prietenie și atmosferă creativă
    • Viața e o aventură sau nimic