Blog

TMB_ASFI_2014 (12) (Large)

Teambuilding – ASFI

Ziua de 8 martie ne-a adus anul acesta o întâlnire cu echipa de resurse umane a Asociației Studenților Francofoni din Iași. În cadrul teambuilding-ului, participanții au avut ocazia să facă diferența dintre mai multe tipuri de leadership, să identifice liderii formali și informali din cadrul grupului și cum să se raporteze la aceștia.
Prin activități energizante am descoperit împreună surse de motivare pentru echipe și pentru propria persoană. De asemenea, prin activități de lucru în echipă, participanții au realizat structura unor evenimente care au rolul de a contribui la motivarea membrilor organizației și la dezvoltarea personală a acestora.
Spre finalul întâlnirii noastre ne-am orientat atenția către principiile de acordare și primire a feedback-ului și cât de important este să cerem feedforward astfel încât să îmbunătățim relațiile interpersonale și să evoluăm împreună în cadrul organizației.
Teambuildingul s-a încheiat într-o notă veselă, datorită poate și florilor pe care le-au primit domnișoarele în această zi și a primelor raze de soare ale primăverii!

[Disable Flash Gallery]