Blog

Outdoor360 - Iashington (10) (Large)

Teambuilding – Iashington

Echipa Outdoor 360 a facilitat sesiunea de învățare non-formală outdoor în cea de-a doua zi a conferinței internaționale de leadership Iashington, organizată de AIESEC Iași.
Astfel, pe 22 iulie 2014, prin intermediul unor activități de teambuilding desfășurate în natură, departe de zgomotele orașului, participanții au avut ocazia să-și exploreze calitățile de lideri,resursele interioare și exterioare de care dispun astfel încât să-și atingă potențialul.

Activitățile de comunicare și exprimare a creativității cu ajutorul unor elemente din natură au constituit un prilej de a lucra împreună, de a valorifica punctele tari ale membrilor echipeipentru a obține un rezultat comun, satisfăcător. De asemenea, au fost analizate direcțiile care necesită îmbunătățiri astfel încât să crească performanța individuală și de grup.

Sesiunea de învățare s-a încheiat cu o activitate de dezvoltare personalăbazată pe introspecție și elemente de coaching prin care participanții au avut posibilitatea să coreleze punctele de învățare asimilate peste zicu aplicabilitatea lor în activitățile curente și direcția personală de dezvoltare.

[Enable Flash Gallery]