Blog

Teambuilding Softvision (4)

Teambuilding – Softvision

În august și septembrie ne-am revăzut cu patru echipe dinamice și vesele ale companiei SoftVision. În total 150 de angajați care au parcurs cu succes provocările de învățare non-formală propuse de echipa Outdoor 360.

Am construit câte un teambuilding adaptat pe nevoile fiecărui grup în parte și le-am implementat în natură, folosind procese dinamice de învățare, metoda “learningto play, playing to learn” și elemente ale educației non-formale.

Pe parcursul activităților,participanții au lucrat în echipe variate, experimentând situații diverse.

Prin activități de comunicare și negociere de exemplu, cei cu spirit de inițiativă, abilități de leadership și organizare au avut ocazia să se remarce în fața grupului, lucrând totodată împreună la dezvoltarea acestor abilități prin activități cu roluri specifice.

Participanții și-au pus la încercare creativitatea și spiritul de echipă pentru a construi o pistă pentru mașinuțe în miniatură, un monitor CRT folosind elemente din natură.

Pentru unii, provocările au continuat și ridicați fiind la 50 de centimetri de sol, participanții au experimentat cum încrederea în colegii de echipă capătă noi dimensiuni iar valoarea comunicării se multiplică. Banda elastică și brațele colegilor i-au susținut în siguranță.

De asemenea, pentru a avansa în procesul de cunoaștere personală și interpersonală, am parcurs câteva tipologii relevante de stiluri de comunicare, comportamentale și de personalitate, întărite apoi de sesiuni de cunoaștere interactive.

În plus, vremea frumoasă ne-a însoțit peste tot și suntem tare bucuroși!

Pe curând!

[Enable Flash Gallery]