Blog

2 (Large)

Winter Workshop Taster – Iasi

O experiență frumoasă, bogată în cunoștințe noi pe plan personal și profesional merită împărtășită celor din jur! De aceea, sâmbătă, 22 februarie 2014, am organizat în Iași un workshop tip follow-up pentru trainingul “Winter outdoor activities for personal growth” derulat în Croația în perioada 1-8 februarie 2014.

Evenimentul nostru de follow-up a avut loc la baza pârtiei de schi din Copou și a fost adaptat condițiilor meteo și reliefului din zonă. Astfel, printre activitățile outdoor derulate cu participanții se regăsesc: pregătirea echipamentului pentru expediții, orientarea cu harta și busola, montarea a două tipuri diferite de corturi și construirea a două tipuri de adăposturi având la bază prelată, frănghii și elemente din natură. De asemenea, am vorbit despre metodele de siguranță ale expedițiilor, am făcut focul cu amânarul și am avut un mic atelier de făcut noduri la finalul căruia cei mai iscusiți participanți au reușit să facă pe rând trei tipuri diferite de noduri cu o singură mână și apoi, cu ochii închiși.

La final, am strâns tabăraatenți să lăsăm curățenie în urma noastră și ne-am îndreptat mai bogați în cunoștințe spre casele noastre, gândindu-ne deja la următoarea dată când vom pune în practică avantajele educației experiențiale în mijlocul naturii.

[Disable Flash Gallery]