fbpx

Echipa ta merită o aventură.

Vezi ce activități am pregătit ↴

O varietate de aventuri pentru echipe

Învățăm din activitățile anterioare

Teambuilding CognitiveSEO

Trei zile minunate petrecute cu o echipă de 12 persoane de la Cognitive SEO, timp în care am lucrat la a uni echipa și am trecut prin mai multe etape de dezvoltare - de la căpătarea de încredere în colegi la activități de lucru în echipă.

Citește mai multe →

Teambuilding Continental

Am implementant simultan 12 activități indoor și outdoor, incluzând o tiroliană de 120m, rapel de la ultimul etaj al clădirii, crearea de roboți și mașinării din LEGO®, exersarea trasului cu arcul, descoperirea echilibrului pe slackline, fotbal în bile de zorbing, ore de Zumba, ateliere de graffiti și multe alte activități interactive, având peste 750 de participanți implicați pe parcursul zilei.

Citește mai multe →

Teambuilding Harte Hanks

O echipă foarte competitivă și cooperantă în același timp, cei de la Harte Hanks au trecut prin activitățile clasice - Adventure Race și Lego Racing, cucerindu-le pe ambele cu stil. În timpul cursei de aventură participanții au descoperit împrejurimile zonei Moldovița, îndeplinind o sumedenie de sarcini pentru a acumula puncte.

Citește mai multe →

Ești interesat?

Descrie-ne echipa ta și ce-ți dorești să organizezi pentru ei, iar noi vom reveni cât de curând cu detalii despre activitățile potrivite pentru voi.

Ești in compania unor echipe de succes