fbpx

E nevoie de ambele maluri pentru a construi un pod.

Outdoor360 se axează pe livrarea de evenimente calitative de învățare pentru echipe. Ne găsiți în timpul săptămânii în Iași, iar în weekend-uri în munți unde, din 2010, am implementat teambuilding-uri pentru peste 3600 de persoane diferite, implicându-i în activități provocatoare, distractive și utile. Studiem și dezvoltăm noi module de teambuilding, care să aducă aventură, fiori pozitivi și lecții implementabile pentru echipele clienților noștri.

 

Hip, hip, hurray!

Vezi echipa noastră ↴

George

Fiind un spirit aventurier, iubește să lucreze în natură. Este experimentat în crearea de metode de lucru noi și înțelegerea dinamicilor de grup.

Adelina

E întotdeauna bine să ai un medic în apropiere! Aduce profesionalism, grijă și susținere oricărui eveniment de învățare pentru echipe.

George

Un maestru al design-ului și conținutului media, este spiritul artistic din spatele echipei, oferind întotdeauna fotografii și filme de calitate.

iustinian

Iustinian

Un experimentat cercetaș, dornic să-i învețe pe ceilalți tehnicile de a supraviețui în natură. Inspiră și dă curaj echipelor de a trece prin cele mai grele provocări.

Angela

Cu sute de ore în fața grupurilor locale și internaționale, e un om de acțiune, specializată în comunicare clară și dezvoltare personală.

Costi

Cu mulți ani de experiență în educație și training e omul ce aduce energia în grup, pasionat de piese LEGO®, creație și antreprenoriat.

adriana

Adriana

Reușește să pună un zâmbet pe fața oricui. Are experiență în lucru cu tineri de toate vârstele și va găsi un mod să scoată la iveală copilul din tine.

matei

Matei

Dacă îți poți imagina ceva, el poate să-ți construiască acel ceva. Matei va găsi soluții la orice problemă, chiar și dacă ai o durere de măsea.

Ești in compania unor echipe de succes