fbpx

Învățăm din activitățile anterioare

Vezi ce au realizat și alte echipe ↴

Teambuilding Winmentor

Un eveniment de o zi în care am petrecut timp calitativ orientat spre lucru în echipă și învățare la Hamak, în apropierea Codrilor Iașilor. Am avut două activități principale - Outdoor Olympics - 4 provocări diferite, dar complementare și Pub Quiz - un turneu cu întrebări din toate ariile de cunoaștere, folosindu-ne de un app de mobil.

Citește mai multe →

Teambuilding Yonder

Primul nostru adventure race ghidat de mobil a inclus 7 checkpoint-uri și activități outdoor, printre care și slackline, tir cu arcul, cutii cu probleme de rezolvat, pornirea unui foc cu amnarul etc.

Citește mai multe →

Teambuilding Harte Hanks

O echipă foarte competitivă și cooperantă în același timp, cei de la Harte Hanks au trecut prin activitățile clasice - Adventure Race și Lego Racing, cucerindu-le pe ambele cu stil. În timpul cursei de aventură participanții au descoperit împrejurimile zonei Moldovița, îndeplinind o sumedenie de sarcini pentru a acumula puncte.

Citește mai multe →

Teambuilding Continental

Am implementant simultan 12 activități indoor și outdoor, incluzând o tiroliană de 120m, rapel de la ultimul etaj al clădirii, crearea de roboți și mașinării din LEGO®, exersarea trasului cu arcul, descoperirea echilibrului pe slackline, fotbal în bile de zorbing, ore de Zumba, ateliere de graffiti și multe alte activități interactive, având peste 750 de participanți implicați pe parcursul zilei.

Citește mai multe →

Ești interesat?

Descrie-ne echipa ta și ce-ți dorești să organizezi pentru ei, iar noi vom reveni cât de curând cu detalii despre activitățile potrivite pentru voi.